Frietkraam huren in Maastricht

Een frietkraam huren Maastricht of een frietkar, foodtruck of frietwagen is tegenwoordig trendy en hip. Voor een groot aantal feesten is zo’n frietwagen uitermate geschikt. Examenfeesten, communies, jubilea, personeelsfeesten en zelfs bruiloften. Voor ieder feest hebben wij www.frietjeontour.nl een speciaal menu. Voor de bruiloft hebben we bijvoorbeeld het V.I.P. Arrangement. Daar krijg je 7 soorten frisdrank, 4 soorten wijn en een biertap bij. Het menu bestaat uit onbeperkt eten, gedurende anderhalf uur, met keuze uit 12 snacks en hamburgers. Voor de kinderen geldt een speciaal tarief. Om het nog gemakkelijker te maken krijg je er ook nog bediening bij.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Vrolijke frietkar

Onze frietkarren hebben een in het oog springende kleur en vallen daarom extra op wanneer een frietkraam huren Maastricht op een evenement staat. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat de frietjes en de snacks op een professionele manier gebakken worden. Wij zorgen er altijd voor dat het vet op tijd verwisseld wordt om zo heerlijke knapperige friet te kunnen bakken. Het heeft iets nostalgisch ook dat friet eten uit een puntzak. Lekker met je vingers, want dat mag met friet, je frietjes uit de mayonaise plukken en opeten. Daarna ongegeneerd je vingers erbij aflikken. Mmmmm……

Foodtruck

Een frietkraam was vroeger niet mobiel, maar met de komst van de foodtrucks is ook de frietwagen geboren. Hoeveel mensen gaan er na een feest of het uitgaan nog naar de friettent om snel even een snack of frietjes naar binnen te werken? Veel ! Niets zo leuk als een frietkraam huren Maastricht en op je examenfeestje laten neerzetten. Hij kan gewoon op de oprit staan of als je geen oprit hebt langs de kant van de weg. Eerst gezellig wat drinken en dan goed eten om er beter tegen te kunnen. Een goede bodem is belangrijk om het de hele avond vol te houden. Je examenfeest wordt een onvergetelijk feest. Bel voor een offerte naar 0619009694 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×