Frietkraam huren in Deurne

Tijd voor een frietje is er altijd, daarom kun je voor je examenfeest het beste een frietkraam huren Deurne. Heerlijke versgebakken knapperige frietjes in een puntzak met een flinke dot mayonaise of andere saus erbij, wie vindt dat nu niet lekker? Iedereen, groot en klein. Huur daarom bij www.frietjeontour.nl zo’n vrolijke frietwagen voor je feest. Een frietkar is geschikt voor alle soorten feesten, zelfs een bruiloft. Met ons assortiment wat we aanbieden hebben we voor ieder wat wils en passen we in ieder budget. Ontdek op onze website wat de mogelijkheden zijn bij het huren van een frietwagen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Budget menu

We hebben diverse soorten menu’s in het assortiment. Afhankelijk van het aantal personen, hoeveel tijd er onbeperkt gegeten kan worden etc. hebben wij o.a. het menu L, menu XL of menu XXL. Voor diegene die graag wat hulp erbij wil en geen zin heeft om met drank te sjouwen hebben we een speciaal V.I.P. menu samengesteld. Frisdrank, wijn en bier uit de tap. Daarbij nog professionele bediening en uw feest kan niet meer stuk. Vraag ons een offerte uit te brengen en wij zullen u voorzien van een goed advies over een frietkraam huren Deurne.

bitterballen-6-stuks

Schoolfeest

Heeft u de taak gekregen iets te regelen voor een schoolfeest, denk dan eens aan frietjeontour.nl en bel voor een frietkraam huren Deurne naar 0619009694 We hebben voor scholen een speciaal budgetmenu samengesteld. Alleen maar heerlijke puntzakken met friet en een sausje naar keuze. Kinderen hebben niet meer nodig dan dat en zo’n prachtige frietkar op de speelplaats is helemaal het einde. Vanuit ons filiaal in Geldrop vragen wij om een vergoeding van €0,55 per gereden kilometer. De frietjes komen naar u toe deze zomer. Bestel zo’n gezellige frietwagen of foodtruck voor uw feest!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×