Frietkraam huren in Boxmeer

Al rond 1905 begon men in Nederland aan het eten van frieten of frites, maar een frietkraam huren Boxmeer was toen nog niet aan de orde. Gelukkig kunnen we dat tegenwoordig wel en wat is er leuker op een feest dan de heerlijke lucht van versgebakken frites. Frietjes on Tour levert in heel Nederland (kijk voor kilometervergoeding op de website) frietkramen, frietkarren, foodtrucks of hoe u het ook maar noemen wil. Bruiloften, communies, jubilea, kerstborrels, schoolfeesten, muziekevenementen, kermissen, rommelmarkten en noem maar op, overal plaatsen wij onze patatkramen en overal zijn de mensen er gek op. Volwassenen net zo zeer als de kinderen.

Verschillende pakketten

Voor elk type evenement bieden wij de passende oplossing. Van V.I.P. tot budgetpakketten is Frietjeontour.nl een smakelijke aanvulling op uw evenement!

Puntzak friet

De Belgen aten eerder friet dan wij, maar tegenwoordig schijnt het zo te zijn door de komst van frietkraam huren Boxmeer, dat wij meer friet eten dan de Belgen. Het maakt niet uit, wij rijden ook naar België als men een frietkar of kot, zoals zij het noemen, willen huren. Verse olie, goede kwaliteit frites en snacks en medewerkers die dit met liefde bakken maakt dat onze frietjes on tour zeer geliefd zijn. De organisatoren van feesten en evenementen weten ons te vinden en weten dat ze kwaliteit voor hun geld krijgen.

bitterballen-6-stuks

Budget pakket

Naast het budget pakket wat we hanteren zijn er ook een drietal menu’s waar u uit kunt kiezen als u besluit een frietkraam huren Boxmeer in te schakelen. Voor een overzicht van alle menu’s en de daar bijbehorende snacks kunt u onze website www.frietjeontour.nl raadplegen. U vindt daar de prijzen voor volwassenen en kinderen en u kunt eventueel kiezen uit een V.I.P. arrangement. Tevens wordt er uitleg gegeven over de kilometervergoeding en hoe deze tot stand komt. De tijden die wij hanteren voor het eten kunt u ook terug vinden onder de diverse menu’s. Het budget pakket is een pakket wat het meest gevraagd wordt op scholen. Alleen een puntzak friet en iedereen is happy.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Shopping Basket
×